Aanmelden

Interesse in deelname aan Anders ADHD?

Wil jij ook actief deelnemen aan het netwerkplatform Anders ADHD? Meld je aan door je naam en e-mailadres in te vullen in de velden rechtsonder op deze pagina. Je gegevens worden op de mailinglijst gezet. Je ontvangt de uitnodigingen voor de bijeenkomsten en de nieuwsbrief via e-mail.

Social Media

Wil je informatie en links naar interessante artikelen over ADHD lezen en zelf delen met het platform? Rechts in beeld zie je een balkje met buttons die leiden naar de Anders ADHD groepen op Facebook, Linkedin en Twitter. Word vriend, lid en volger en deel jouw interessante informatie in die groepen.

Bijeenkomsten

Wil je deelnemen aan de bijeenkomsten? In de Agenda vind je de geplande bijeenkomsten met het voor die bijeenkomst bestemde inschrijfformulier.

Deelnemerschap

Wil je jouw interesse in Anders ADHD omzetten in een betaald Deelnemerschap? Waardoor jij beter zichtbaar wordt via dit platform en jouw visie op ADHD actief kunt verspreiden? Via het Inschrijfformulier Deelnemerschap 1 vind je meer informatie.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier op deze website of door een e-mail te sturen naar info@AndersADHD.nl.

Aanmelden voor Anders ADHD is voorlopig gratis. De enige investering die van je gevraagd wordt, is tijd en energie om je in te zetten voor het platform en voor jouw aanwezigheid tijdens de bijeenkomsten.

Voor de bijeenkomsten kan een bijdrage om de eventuele kosten te dekken, van je gevraagd worden. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van de locaties waar ze plaatsvinden. In de Agenda, op de nieuwspagina, via de nieuwsbrief en in de groepen op Facebook, Linkedin en Twitter worden de bijeenkomsten aangekondigd.