Bijeenkomsten

Kom het beleven!                                                                               VERSLAGEN

De inhoud van de bijeenkomsten van Anders ADHD wisselt steeds naar gelang de aangeboden onderwerpen door de deelnemers. Kennis over en ervaringen met nagenoeg alle onderwerpen die een link hebben met ADHD, kunnen voorbijkomen. Van vakinhoudelijke workshops tot korte product- en visiepresentaties; er is plaats voor bij Anders ADHD. De professionals die deelnemen vinden het prettig om bij productpresentaties meer inhoudelijk en gedetailleerd te weten waarom een product past bij iemand met ADHD en aanverwante gedragsproblematiek.

Wil je eerst even komen proeven? Dat kan! Wil je jezelf, je praktijk en de werkmethoden die je hanteert, presenteren? Dat kan ook! Wil je een workshop van 2,5-3 uur verzorgen? Ook dat kan! Meld je aan voor de betreffende bijeenkomst via de AGENDA en vermeld wat je wilt doen op het inschrijfformulier. De organisator van de bijeenkomst zal dan contact met je leggen.

Inschrijven

Inschrijven voor de bijeenkomsten kan op het inschrijfformulier dat je via de AGENDA kunt vinden in de betreffende bijeenkomst.