Professionals overzicht


Specialisaties:
Doelgroepen:

Sharon Shaham

Centrum voor Voedingsintolerantie Met mijn kenniscentrum Voedingsintolerantie bied ik concrete adviezen met als doel de kennis en het begrip over voedingsintolerantie te vergroten en cliënten te helpen van hun klachten af te komen.

Mariska van Erk

Mariska vindt het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met APS therapie en de voordelen hiervan te ervaren. Naast ADHD en ADD is APS therapie ook effectief bij heel veel andere ziektebeelden. APS therapie vermindert pijnklachten en verbetert het energieniveau.

Gerdi Jonker

Gerdi Jonker vindt het belangrijk dat mensen zichzelf accepteren zoals ze zijn. Zij wil haar cliënten hiermee ondersteunen met een op de persoon toegespitste behandeling om mentale/emotionele blokkades en fysieke trauma’s te elimineren.

Marja Haneveld

Marja vind dat kinderen zichzelf mogen zijn. Als kinderen uit balans zijn, dan zoekt zij samen met het kind een manier om die balans te vinden.

Hannie Ruinen

Neuro-Insight, de praktijk in Limburg waar u terecht komt voor een interdisciplinaire aanpak van problemen die ontstaan vanuit ADHD/ADD. Door het gebruik van neurofeedbacktraining, orthomoleculaire voedingsinterventie en coaching ontstaat er een brede aanpak om te komen tot klachtenvermindering. Neu … Lees verder

Arianda Bootsma

Het kan zijn dat als gevolg van de geboorte, een trauma of een andere oorzaak het lichaam niet in staat is optimaal te functioneren en hierdoor hyperactiviteit en concentratie problemen ontstaan. Bij de behandeling van Cranio Sacraal Embryonale Therapie wordt er gekeken naar de kern, het ontstaan va … Lees verder

Diana van der Meer-van Goozen

Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Ik kijk dan ook naar de persoon in zijn geheel. Waar loop je tegenaan, wat zijn je kwaliteiten en wat gaat er wel goed? Het is niet alleen praten, maar ook leren luisteren naar je lichaam en dat doe ik door middel van lichaams- of voetreflexmassage … Lees verder

Treesje Ploem

De ConcentratieCoach wil kinderen, jong volwassenen en volwassenen graag helpen met het aanpakken van hun concentratieproblemen en hen laten zien dat zij door training leren concentreren en zelfafleidend gedrag loslaten. Met concentratie werk je naar prestatie. Met NLP buigen wij een negatieve minds … Lees verder

Silvia van Uden

Mijn passie is om jongeren in de natuur de ruimte te geven om zichzelf te zijn en hun talenten en interesses te ontdekken door het fotograferen! Mijn startpunt is altijd: plezier en ontspanning in die rustgevende en energie-gevende natuur!

Hester Visser

ADHD

Hester’s passie: ADHD-ers begeleiden in hun unieke proces. Met voetreflexzonetherapie, magnetiseren, Bach bloesems en EMDR. Alle leeftijden zijn welkom, ouderen vinden ook meer en meer hun weg naar Praktijk Rosarium, of worden aan huis behandeld.

Willemijn Hornsveld

Ieder kind verdient het om elke dag met een goed gevoel wakker te worden en met een glimlach de dag af te sluiten. Kan je daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Dan help ik je graag.

Suzanne van der Star

Speciale expertise vind je bij Educadora op het gebied van ADHD en executieve functies: De praktijk is gespecialiseerd in het volledig en effectief begeleiden van kinderen met ADHD en hun ouders, zodat voor hen de opvoeding positiever en meer gestructureerd verloopt. Het aanbod bestaat uit: neurofee … Lees verder

Anja Groenewegen

Anja vindt het belangrijk dat mensen, mens kunnen zijn op hun eigen, unieke manier, vanuit hun eigen kracht. Zij ondersteunt kinderen, hun ouders en andere mensen hierbij met diverse methodes, net wat er nodig is en wat past.

Wim Esser

In mijn praktijk besteed ik aandacht aan allerlei zaken: fysieke problemen (eczeem, darmklachten enz.), afvallen maar ook aan faalangst, concentratie-problemen, ADHD of ADD. Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen veranderen/ verbeteren/ aanpakken of ondersteunen. Ik test alles uit met kinesiologie.

Nathalie Beekenkamp

Begeleiding en coaching van kinderen en jongeren met AD(H)D gerelateerde problemen, zoals hyperactiviteit, impulsiviteit, vergeetachtigheid, aandacht/ concentratie problemen, dagdromen, faalangst, leerproblemen.

Margriet Udding

Margriet ondersteunt o.a. mensen met ADHD door het geven van neurofeedback trainingen en orthomoleculaire voedingsadviezen.

Marja van der Ende

Deze bezige bij haalt de stress-angel van jouw gedrag eruit. Bij SuXeed kun je terecht wanneer je last hebt van ADHD, ADD en/of aanverwante verschijnselen. De aanpak is breed: zowel de mentale, fysieke, emotionele en sociale factoren worden meegenomen in het begeleidingstraject.