Annei

Vissersdijk Beneden 70
3319 GW
Dordrecht

Telefoon:06-10590465
E-mail: info@annei.nl
Website: www.annei.nl

Missie en visie

De kinderen van nu hebben iets te vertellen, zeker de Hoogsensitieve kinderen!

Ik zie heel veel raakvlakken met kinderen die ADHD hebben en ik voel het als mijn missie om verder te kijken dan alleen een 'label' te plakken bij het kind (wat bepaald gedrag vertoont), maar samen met de ouders ontdekken wat het kind nodig heeft en wat het kind uniek maakt.
Mijn missie is om de ouders te laten zien, wat hun kind wil vertellen en wat hij/zij nodig heeft. Door erkenning van de (Hooggevoelige) persoon, komt er ruimte in het proces.

Via de therapie neem ik de 'stem van het kind' over, zodat er een brug geslagen kan worden in wat het kind voelt en denkt en wat het nodig heeft om beter in zijn/haar vel te zitten.
Dit kan bijvoorbeeld door een 'Opstelling', waarbij bepaalde ervaringen of emoties blokkades kunnen opleveren. Ik ga bekijken hoe deze kunnen los gelaten worden, zodat het kan 'stromen' bij het kind en in het gezin.
Verder ondersteun ik het kind d.m.v. celzouttherapie, remedies, ademhaling, helende reis, aroma-therapie, EFT, EMDR en kindermassage.
'Tot de kern om weer op te bloeien en weer gelukkig(er) te voelen' !

Hoogsensitieve kinderen ervaren de wereld veel intenser en zijn erg gevoelig.
Gevoelig voor geluid, licht, stress, emoties, maar ook voor voeding en medicijnen (bv. vaccinaties). Deze gevoeligheid kan hen beperken of belasten en uiteindelijke leiden tot fysieke klachten.
Je kunt hierbij denken aan allergieën, eczeem, concentratiestoornis, enz. Het lichaam geeft een fysieke reactie en wil dus iets duidelijk maken. Door hiernaar te kijken en dit te behandelen kunnen de klachten verdwijnen en worden kinderen bewuster van hun lichaam.

Daarnaast zijn kinderen vaak hele mooie spiegels van de ouders. Als een ouder dit inziet kan er een proces ontstaan tussen ouder en kind, waarbij de ouder het kind helpt om te zijn wie het is en zichzelf te accepteren.
Hij of zij is goed zoals hij/zij is!


Over Annemiek Verhoeff

NEI-Therapeut & Energetisch coach

Ik ben Annemiek, 42 jaar en woon samen met mijn man en zoontje in Dordrecht. Ik ben moeder van een hooggevoelig zoontje van 6 jaar en ik ben mezelf daarin gaan specialiseren.
Sinds 5 jaar heb ik een praktijk voor NEI-therapie, waarbij ik Ouders-en Kinderen begeleid in diverse fysieke- en mentale klachten en daarbij help om ze in hun kracht te zetten. Mijn ervaring is dat veel kinderen last kunnen hebben van het 'moeten' van de maatschappij en daardoor vaak ver weg van hun gevoel.
Sinds 2014 geef ik ook lezingen over Hooggevoeligheid aan ouders en docenten op basis-scholen in de regio Drechtsteden. Hierdoor komt er door erkenning en herkenning vaak veel op gang en kan het kind zichzelf zijn.