MoVE APS therapie

Watersnip 23
2693 AG
's-Gravenzande

Telefoon:0652689606
E-mail: mariska@movetherapie.nl
Website: www.movetherapie.nl

Missie en visie

Mijn visie is dat er in plaats van medicijnen in te zetten voor ADHD/ADD andere mogelijkheden zijn om deze aandoening onder controle te krijgen. Medicijnen hebben bijwerkingen die we liever niet hebben. Vaak wordt gedacht dat er geen keuze is, maar die is er wel en die mag u zelf maken.

Mijn missie is u de mogelijkheid bieden om kennis te maken met APS therapie en de voordelen hiervan te gaan ervaren. Ik vind het dan ook erg leuk om u en/of uw kind in mijn praktijk te mogen ontmoeten om te kijken naar uw situatie en de mogelijkheden met APS therapie. Heeft de APS therapie het gewenste resultaat, dan kunt u overwegen zelf een APS apparaat aan te schaffen en uzelf of uw kind daarmee te behandelen. Ik zal u daarin graag begeleiden.


Over Mariska van Erk

APS therapeut

Mijn naam is Mariska van Erk. Ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van 3 dochters in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar.

Ruim 2 jaar geleden ben ik mijn praktijk MoVE APS therapie gestart, omdat ik graag de goede resultaten met APS therapie wil delen en zoveel mogelijk mensen bekend wil maken met deze, nog onbekende, maar zeer effectieve therapie.

Mijn middelste dochter is onlangs gediagnostiseerd met ADHD en ook daarvoor is APS therapie goed inzetbaar. Ze geeft zelf aan dat het rustiger is in haar hoofd, al vanaf de eerste behandeling. Het helpt haar beter te concentreren op school en is ze minder snel boos of gefrustreerd. APS therapie neemt ADHD niet weg, maar helpt de overdracht van neurotransmitters in de hersenen te normaliseren en heeft op deze manier een positief effect op ADHD.

Inmiddels heb ik sinds kort zelf ook de diagnose ADHD gekregen. Er vallen dan veel puzzelstukjes op zijn plaats kan ik wel zeggen. Terugkijkend durf ik te stellen dat APS therapie mij zeker heeft ondersteund in de omgang met alle facetten die bij ADHD horen.

APS therapie is een revolutionaire en natuurlijke therapie die met behulp van lichte prikkelingen het lichaam aanspoort zichzelf te herstellen. Deze prikkelingen worden veroorzaakt door kleine, ongevaarlijke, elektrische stroompjes. APS staat dan ook niet voor niets voor ‘Actie Potentiaal Simulatie’. Het APS-apparaat bootst de natuurlijke stroom die in het lichaam plaatsvindt na, door gebruik te maken van een kleine gelijkstroom. Dit heeft als effect dat er op de plek die behandeld wordt, lichaamseigen stoffen vrijkomen die ontstekingen remmen en pijn verminderen. Bij de behandeling van ADHD, ADD en andere soortgelijke aandoeningen werkt APS therapie bevorderend op het in balans brengen van de aanmaak en overdracht van neurotransmitters in de hersenen. Ook de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.

Het APS apparaat wordt gebruikt om de actiepotentiaal in het lichaam te stimuleren. Door middel van electroden wordt het APS signaal overgebracht op het lichaam. Dit APS signaal is pijnloos, comfortabel en geheel veilig voor het lichaam.

APS therapie is naast ADHD en ADD in te zetten op heel veel andere ziektebeelden. Kijkt u hiervoor op www.movetherapie.nl.

APS therapie wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk of uw zorgverzekeraar de behandelingen vergoed op www.zorgwijzer.nl.

Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor APS therapeuten, de BVAT onder nummer 418. Dit geeft u de zekerheid dat ik werk volgens de eisen van de BVAT. Alle informatie die u verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld.

Naast APS therapie werk ik ter aanvulling op de dagelijkse voeding met zeewier in poeder of capsulevorm. Ook voor kinderen. Het is erg belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Meer informatie vindt u op www.zeewierkopen.nl.