SuXeed

Agaat 16
2691 SM
's-Gravenzande

Telefoon:0174-243123
E-mail: info@SuXeed.nl
Website: www.SuXeed.nl

Missie en visie

Mijn missie is het realiseren van stressontlading bij mensen die vastlopen op hun gedragsuitingen. Veel gedragsproblemen zoals ADHD komen voort uit onderliggende stress. Dit kan zowel fysieke, als mentale en emotionele stress zijn.

Met behulp van een combinatie van massages, voedingsadviezen en stressontladingsoefeningen kan de onderliggende stress aangepakt worden en verandert het (on)bewust verstorende gedrag.


Over Marja van der Ende

Blokkade-eXpert

Kort omschreven: veelzijdig en ondernemend.
Langer omschreven:
Nieuwsgierige, onderzoekende gezondheidsprofessional die de hulpvragen en behoeften van de cliënt met ADHD/ADD breed bekijkt, benadert en behandelt. Alle factoren die een rol kunnen spelen bij gedragsproblemen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal en systemisch, worden door mij onder de loep gelegd in de begeleidingstrajecten.
In 2005 is mijn zoektocht naar de meest effectieve combinatie van werkvormen gestart in het kader van mijn afstudeeropdracht voor de opleiding tot Holistisch Massagetherapeut. Hierna volgde in 2007 een opleiding tot Orthomoleculair Therapeut waar ik meer over voedingsstoffen bij gedrag leerde. Door twee opleidingen tot coach te volgen en vele ontdekkingen over mijn eigen gedrag te doen en doorleven, heb ik een aantal stressontladingsoefeningen bij ADHD kunnen ontwikkelen.
Ik ben initiatiefnemer en verbinder van Anders ADHD en verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het platform. Daarnaast geef ik regelmatig lezingen over ADHD en ben ik de docent van de basismodule in de opleiding tot Holistisch ADHD Expert bij de Ortho Health Foundation.