De ConcentratieCoach

Akeleistraat 82
2565 PA
Den Haag

Telefoon:+31 6 249 29 921 | 070 7809173
E-mail: treesje@deconcentratiecoach.nl
Website: www.concentratiecoach.nl/

Missie en visie

Onze missie is om kinderen en volwassenen te helpen met hun concentratieprobleem door middel van training en begeleiding, zodat zij succesvoller en gelukkiger in het leven zullen staan.
Onze visie is dat er genoeg holistische manieren zijn om met ADD en ADHD om te gaan. Daarom maken wij graag gebruik van de Play Attention-leermethode, omdat het een speelse, luchtige manier is om iets serieus als ADD en ADHD aan te pakken. Verder geven wij onze leerlingen en cliënten ook mee dat ADD en ADHD ook zeker voordelen heeft.


Over Treesje Ploem

gecertificeerd trainer/coach | NLP-practitioner

De ConcentratieCoach traint en coacht kinderen, jongeren en volwassenen die zich niet, of niet goed, kunnen concentreren. Door de combinatie van intensieve begeleiding en training en de interactieve leermethode Play Attention overwin je je concentratieprobleem en leer je zelfafleidend gedrag loslaten. Met een concentratieprobleem weet je vaak niet goed wanneer je wel of niet gefocust bent. Je kunt je alleen concentreren op interessante zaken. Daarom werken we graag met de Play Attention-methode als basis: daarmee leer je op een intensieve én speelse manier je aandacht bewust te richten en vast te houden. Je stuurt de spelfiguren aan met je eigen hersenactiviteit. Je brein wordt de computermuis! Tijdens de training krijg je direct inzicht in je mate van concentratie en leer je te scoren door deze te sturen en vast te houden. Samen met De ConcentratieCoach en Play Attention werk je via de korte-termijn-beloning aan het lange-termijn-resultaat.
Verder werken wij graag met NLP (neuro linguïstisch programmeren) om een negatieve mindset om te buigen naar een positieve en de leerlingen te laten zien dat zij veel meer kunnen dan zij denken.