Voor wie?

Onze visie op deelname                                                               BIJEENKOMSTEN

Anders ADHD is opgezet vanuit de gedachte ‘vrijheid blijheid’.

Iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt of wil gaan houden met de begeleiding van kinderen en (jong)volwassenen met ADHD / ADD (en aanverwante verschijnselen zoals autisme, asperger, ODD, PDD-NOS), is van harte welkom om zich aan te melden en actief deel te nemen aan de bijeenkomsten.

De groep vindt het prettig wanneer de leden hun cliënten behandelen vanuit een holistische visie en/of openstaan voor meer informatie over de vele mogelijkheden die er zijn, naast en in plaats van het inzetten van medicatie.

Financiële bijdrage

Aanmelden is gratis. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuws omtrent het platform en wordt uitgenodigd voor bijeenkomsten. AANMELDEN…

Voor de bijeenkomsten wordt bij de organisatie van elke volgende bijeenkomst bepaald wat de vergoeding is om de kosten te dekken voor de locatie en catering. Dit wordt vermeld bij de evenementen in de AGENDA.

Wil je actief deelnemen en zichtbaar worden onder het grote publiek via Anders ADHD? Dan kun je je inschrijven voor DEELNEMERSCHAP 1. Voor € 75 excl. 21% BTW per kalenderjaar krijg je een profielpagina op deze website en word je zichtbaar via publicitaire activiteiten in de media die jouw doelgroep leest.

In de tussentijd werken wij aan het ontwikkelen van meer uitgebreide deelnemerschappen. Houd de nieuwsbrief dus goed in de gaten…